OBRADOVIĆ HVALIO MEGU: Igrali smo ozbiljno od početka do kraja!

Novosti online

10. 04. 2022. u 15:22

PARTIZAN je na gostovanju ubedljivo savladao Megu u dvorani "Ranko Žeravica" rezultatom 97:68 u okviru 26. kola ABA lige. Nakon meča Željko Obradović imao je dosta razloga za zadovoljstvo.

ОБРАДОВИЋ ХВАЛИО МЕГУ: Играли смо озбиљно од почетка до краја!

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Nakon meča pohvalio je svoje, ali i igrače tima koji predvodi Vlada Jovanović.

- Bila je je ovo lepa utakmica. Igrali smo protiv tima koji igra specifičnu košarku. Iskoristiću priliku da čestitam mom kolegi Vladi Jovanoviću koji sa ovim mladim momcima tokom čitave sezone radi sjajan posao. Ovaj mladi tim igra dobro i u ovom meču je pokazao šta ga krasi. Kada igraš protiv mladog tima moraš da shvatiš da moraš da imaš motivaciju kakvu oni imaju. Mislim da smo igrali veoma ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta i zato želim da čestitam mojim igračima, ali i da se zahvalim ljudima koji su došli da nam pomognu da odigramo utakmicu kako treba, izjavio je Obradović.

Današnju utakmicu je pratio i Dru Nikolas, bivši košarkaš Panatinaikosa našao se u ulozi skauta Boston Seltiksa. Došao je najviše zbog Jama Madara koga su Seltiksi draftovali, a prisustvovao je i jučerašnjem treningu Partizana.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri