SVE SE ZNA O MEGI Obradović: Prošli put su nas zatekli nespremne

Tanjug

09. 04. 2022. u 13:11

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović od svog tima očekuje da nastavi pobedničku seriju i revanšitaju se timu Mege za poraz u wihovom poslednjem susretu. U poslednjem kolu ABA lige košarkaši Partizana u nedelju u podne u Hali sportova "Ranko Žeravica" igraju protiv ekipe Mege.

СВЕ СЕ ЗНА О МЕГИ Обрадовић: Прошли пут су нас затекли неспремне

Foto: ABA / KK Partizan NIS / Dragana Stjepanović

Prvu utakmicu u hali "Aleksandar Nikolić" Mega je dobila rezultatom 93:90, a trenet Partizana je podsetio na to pred predstojeći duel.

- Odigrali su veoma dobru utakmicu protiv nas u Pioniru. Sve se zna o Megi. Mlada ekipa, puna energije i motivacije. Ono što mi moramo da shvatimo je da imamo najmanje istu motivaciju kao i oni u toj utakmici i da probamo da odigramo na način kao što smo to uradili u poslednjem meču, istakao je trener Partizana Željko Obradović.

Krilni centar Alen Smailagić smatra da je Mega dužnik Partizanu koji će se ovoga puta revanširati.

- Prošli put su nas malo i zatekli nespremne, a malo smo se i mi opustili jer su mlađa ekipa od nas. Ne kažem da smo mi "matori", i mi smo mladi ali imali su više energije, više volje, mi smo se nekako malo opustili, ali to se ovog puta neće dogoditi. Znamo zašto idemo tamo, idemo na pobedu i nadamo se da ćemo je ostvariti, poručio je Smailagić.

BONUS VIDEO: Željko Obradović novi trener KK Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja