LUKA DONČIĆ ZAVRŠIO SEZONU! Slovenački reprezentativac zbog tehničke greške propušta poslednji meč ligaškog dela

Novosti online

09. 04. 2022. u 12:16

KOŠARKAŠI Dalasa zabeležili su važnu pobedu protiv Portlanda i time zadržali šanse za treće mesto na Zapadu ali je najbolji igrač utakmice Luka Dončić napravio glupost na kraju meča zbog koje će možda propustiti odlučujuću utakmicu protiv San Antonija.

ЛУКА ДОНЧИЋ ЗАВРШИО СЕЗОНУ! Словеначки репрезентативац због техничке грешке пропушта последњи меч лигашког дела

FOTO: Tanjug

Mevsi se za treće mesto bore sa Golden stejt voriorsima, a zanimljivo je da obe ekipe do kraja imaju da odigraju sa Sparsima, s tim što Voriorse očekuje i susret sa Nju Orleans pelikansima. 

Obe ekipe trenutno imaju po 51 pobedu a ukoliko tako i ostane do kraja treći će biti Dalas jer vodi sa 3:1 u međusobnim susretima.

Luka Dončić jezabeležio 39 poena, 11 skokova i sedam asistencija, ali je sve pokvario tehničkom greškom u završnici utakmice.

Pošto mu je to bila16. tehnička greška u sezoni, to automatski znači suspenziju za utakmicu protiv San Antonija.

Postoji mogućnost da ova odluka bude opozvana ukoliko se dalas bude žalio, a budući da meč ima rezultatski značaj to bi moglo i da se očekuje.

- Ako me pitate sigurno treba da bude odluka preinačena. Nije to uopšte bilo za tehničku. Nikakvo upozorenje, ništa. Samo sam pitao sudiju kako da ovo nije faul. Nadam se da će povući tehničku kako bih igrao u nedelju – rekao je Dončić posle pobede nad Portlandom.

BONUS VIDEO  - Ovo je naš MVP

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)