"MENI JE OVO 61. FINALE": Željko Obradović poludeo posle provokacije novinara

Tanjug

21. 02. 2022. u 08:33

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da se nada da će izgubljeno finale Kupa Radivoja Koraća biti iskustvo koje će svima u klubu pomoći u budućnosti.

МЕНИ ЈЕ ОВО 61. ФИНАЛЕ: Жељко Обрадовић полудео после провокације новинара

FOTO: KSS

Partizan je izgubio u finalu nacionalnog kupa od Crvene zvezde 85:68.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Pokazali su ono što sam juče pričao da su iskusna ekipa i da znaju kako se igra u finalu. Moji igrači su izgoreli, nismo bili na nivou na kom sam očekivao i nadam se da će nam ovo iskustvo pomoći u svakom smislu. Svima u klubu, igračima i meni kao treneru. Moramo da razmislimo na svim nivoima zašto smo ovako izgledali. Hvala navijačima na podršci, bili su fantastični i koji su pored poraza pokazali koliko vole klub", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Domaći igrači iz rostera Partizana u ovom finalu nisu imali svoje veče, a dominirali su stranci.

"Ja vodim KK Partizan i ne razmišljam ko je stranac, a ko nije. Za mene su svi igrači isti", kategoričan je bio Obradović.

Jedno od pitanja za Obradovića je bilo šta je problem sa njegovom ekipom, koja je tokom leta značajno pojačana, a ove sezone je dva puta izgubila od Crvene zvezde.

"Za to što vi pitate treba vreme, ovo je početak sezone. Za jedan tim koji je napravljen, a ima tri igrača iz prošle sezone, imamo ubedljivo najmlađi tim u Evropi. Zadovoljan sam kako rade i kako se ponašaju. Nadam se da će ovo finale da nam pomogne na svim nivoima u klubu, igračima i meni kao treneru. Da vidimo šta su razlozi i da idemo dalje. Ako je neko imao takva očekivanja iz vašeg pitanja, onda svako ima pravo da očekuje. Rekao sam igračima, u svlačionici sam rekao da je ovo prvo finale i nadam se da ćemo se boriti i na ostalim frontovima da dođemo do finala. Sada imamo pauzu", rekao je Obradović, a novinar iz Pirota je dodao "Zvezda vas je nadigrala, a vi ste jedan od najboljih trenera ili tako nešto"...

"Nešto tako? Meni je ovo 61. finale u karijeri, nađite ko sledeći ima toliko finala. Pričajte vi o čemu god hoćete, ja ću pričati o onome što ja želim da govorim. Hvala vam na pitanju. Uvredljivo? Ništa nije uvredljivo, bilo 17, 27 ili 7 razlike, ništa nije uvredljivo. Rekao kada smo dobili, da smo u finalu i da smo dobili, bilo dva ili 22 poena svejedno. Ponavljam, zaslužena pobeda Zvezde", zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: "Delije" i "grobari" zagrmeli zajedno kada je na finale Kupa Radivoja Koraća ušao vojni orkestar

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)