LESOR, LESOR... Upitnik koji muči "gobare", oglasio se i Obradović

Novosti online

19. 02. 2022. u 08:10

Partizan je sinoć bez problema savladao Borac iz Zemuna, više nego ubedljivo, i izborio polufinale Kupa Radivoja Koraća.

ЛЕСОР, ЛЕСОР... Упитник који мучи гобаре, огласио се и Обрадовић

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Uoči utakmice četvrtfinala, navijače Partizana je iznenadila vest da u timu nisu bili ni Matijas Lesor ni Kevin Panter.

Ipak, francuski centar se kraj terena pojavio u civilu, a razlog neigranja je visoka temperatura koju je imao poslednja dva dana. Što se tiče Pantera, njega je Željko Obradović želeo da odmori.

- Lesor se nije dobro osećao, ni on kao ni Zagorac. Rade je bio na klupi, ali i jedan i drugi nisu bilu u stanju da igraju - rekao je Obradović, a onda se osvrnuo na podršku sa tribina.

- Uvek je dobro kad imaš navijače uz sebe. Zna se šta su navijači Partizana i koliko su sposobni da nose tim. Zahvaljujem se na tome i želeo bih da i protiv Železnika bude prava sportska atmosfera, da bodre našu ekipu i da sve bude fer-plej i sportski. Hvala im što su u ovoj broju došli i podržali ekipu". 

Crno-beli imaju manje od 24 sata da se spreme za polufinale i meč sa uvek nezgodnim FMP-om.

- Igrali smo pre sedam dana utakmicu koja je bila izuzetno zanimljiva. Praktično se o pobedi odlučilo u poslednjem minutu. Znamo da je to ekipa koja ima kvalitet i koja će biti protivnik koji zaslužuje poštovanje. To je polufinale, svi ulaze sa najvećim motivom. Moramo da shvatimo da moramo da igramo na najvišem nivou, znamo sve njihove mane kao što oni znaju naše. Znamo sve vrline, kao što oni znaju naše - konstatovao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO: Grobari u Nišu pevaju Oj Kosovo Kosovo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri