OBRADOVIĆ PRED HUVENTUD: Ako želimo pozitivan rezultat potrebno je samo jedno...

Tanjug

02. 02. 2022. u 09:16

POTREBNO je da se pripremimo i odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo pozitivan rezultat, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović pred duel sa Huventudom u Evrokupu.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД ХУВЕНТУД: Ако желимо позитиван резултат потребно је само једно...

FOTO: N. Paraušić

Crno-beli večeras od 21 sat gostuju u Badaloni u 12. kolu Evrokupa, a u prvom ovosezonskom meču crno-beli su u hali "Aleksandar Nikolić" slavili 68:67.

- Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su veoma dobro odigrali i prvu utakmicu protiv nas u Beogradu. Ekipa su koja ima kvalitet i zaista su dobro vođeni. Potrebno je da se pripremimo i odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo neki pozitivan rezultat. Svi igrači su zdravi i dobri - rekao je Obradović za klupski sajt.

U Beogradu su odlukom stručnog štaba ostali Dušan Miletić, Tristan Vukčević i Uroš Trifunović, a kapiten Rade Zagorac je izjavio da će tim biti spreman za večerašnju utakmicu.

FOTO: M. Vukadinović

- Oni su jedna od najkvalitetnijih ekipa u našoj grupi. Poznati su nam od prošle i ove godine. Nama je prošli duel sa njima bila jedna od možda i najvrednijih pobeda u dosadašnjem delu sezone i verujem da će to njima biti dodatni motiv. U dobrom raspoloženju čekamo tu utakmicu i mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo zahtevima koji u duelu sa Huventudom neće biti mali - poručio je Zagorac.

Huventud je vodeći u grupi A sa skorom od 9-2, dok je Partizan drugi sa osam pobeda i tri poraza.

BONUS VIDEO: Željko Obradović novi trener KK Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega