FANTASTIČNO VEČE BOGDANOVIĆA: Nedovoljno Hoksima za trijumf

Novosti online

13. 01. 2022. u 07:00

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović pružio je veoma dobru partiju u utakmici protiv Majamija, ali je njegova Atlanta izgubila na svom terenu.

ФАНТАСТИЧНО ВЕЧЕ БОГДАНОВИЋА: Недовољно Хоксима за тријумф

FOTO: Tanjug

Hoksi su doživeli treći uzastopni poraz u NBA ligi, gosti su trijumfovali rezultatom 115:91, uprkos tome što je Bogdanović bio među najboljim pojedincima u svom timu.

Bogdan je na parketu proveo skoro 32 minuta i za to vreme postigao 15 poena (6/14 iz igre, 3/11 za tri), uz pet skokova i dve asistencije.

Reprezentativac Srbije ponovo je imao slabo šutersko veče, promašio je čak osam pokušaja za tri i još nije na očekivanom nivou nakon pauze zbog povrede, ali ni njegovi saigrači nisu bili raspoloženi.

Majami je to iskoristio da, posle zaostatka u prvoj četvrtini, preuzme kontrolu i do kraja sačuva prednost koju je stekao.

Pored Bogdanovića, istakao se jedino Kolins, koji je upisao dabl-dabl (16 poena i 11 skokova), dok su isti košgeterski učinak kao srpski bek imali još Hanter i Tre Jang.

Na drugoj strani, Hitse je do pobede nosio Tajler Hiro sa 21 poenom, devet uhvaćenih lopti i 11 uspešnih dodavanja, a Martin se zaustavio na 18 poena i 10 skokova.

Hoksi su doživeli treći uzastopni neuspeh i sada su 12. na tabeli Istočne konferencije sa skorom 17-23.

Majami je na odličnoj trećoj poziciji i do sada je zabeležio 26 pobeda i 15 poraza.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna