ŠTA MENE PITATE? Obradović "prebacio loptu" Saviću

Novosti online

20. 12. 2021. u 15:54

KK Partizan u sredu od 17.30 očekuje utakmica osmog kola Evrokupa protiv Lokomotive u Kubanju, a prvo pitanje na konferenciji trenera crno-belih Željka Obradovića nije bio meč, već novo pojačanje kluba Matijas Lesor.

ШТА МЕНЕ ПИТАТЕ? Обрадовић пребацио лопту Савићу

foto: arhiva

- To morate da pitate gospodina Zorana Savića. Ja sam skoncentrisan na ove momke i bavim se stvarima poput utakmice sa Lokomotivom - izjavio je trener crno-belih.

Obradović se potom osvrnuo i na sam meč. 

- Evidentno je da su oni promenili trenera posle poslednjeg kola u Evrokupu. Napravili smo skauting utakmice u VTB ligi. Isti su igrači, ali bilo je noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da dobijemo utakmicu. Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako želimo da pobedimo.

Željko je pričao i o zdravstvenom biltenu.

- Panter se vratio, Trifunović ima povredu ruke, dok problema sa kolenom ima i Rodion Kuruc. U dogovoru sa doktorom i kondicionim trenerom ćemo danas posle treninga doneti odluku da li će putovati neko od njih sa nama.

Bonus video: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024