ZVEZDIN DŽELAT NA MARAKANI: Crveno-beli dovode igrača koji ih je izbacio iz Lige šampiona

Novosti online

30. 11. 2021. u 08:25

ODBRANA Crvene zvezde nije na nivou iz prethodnih sezona.

ЗВЕЗДИН ЏЕЛАТ НА МАРАКАНИ: Црвено-бели доводе играча који их је избацио из Лиге шампиона

FOTO: EPA

Iako Dejan Stanković ima u ekipi Aleksandra Dragovića, jednog od najboljih defanzivaca koji je ikada igrao na Marakani, problem je taj drugi štoper. Australijski reprezentativac Miloš Degenek nije na nivou iz prethodnih sezona, a Pankov i ponekad Eraković ne mogu baš da odgovore zadatku kada su u pitanju veliki mečevi.

Zbog toga su crveno-beli odlučili da se pojačaju u zimskom prelaznom roku. U pitanju je Kolumbijac Danilo Arboleda (26), defanzivac Šerifa iz Tiraspolja, koji bi mogao da obuče crveno-beli dres samo šest meseci nakon što ih je golom u revanšu u Moldaviji izbacio iz kvalifikacija za elitno takmičenje, piše "Telegraf".

Arboleda, koji je igrao solidno za moldavskog prvaka u teškoj grupi Lige šampiona sa Realom, Interom i Šahtjorom, primarna je želja stručnog štaba i skauting službe crveno-belih, potvrđeno je Telegrafu iz izvora bliskih klubu.

On je početkom 2021. godine stigao u Moldaviju iz kolumbijskog kluba po imenu Deportivo Pasto, a u tekućoj sezoni zabeležio je 29 nastupa i četiri gola, od kojih je najčuveniji onaj protiv Zvezde u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prema podacima sa Transfermarkta, Arboleda vredi 1,2 miliona evra, a zastupa ga menadžerska agencija iz Engleske.

FOTO: M. Vukadinović

 

Plan crveno-belih je da ga dovedu bez obeštećenja, jer u Moldaviji nastupa kao pozajmljen igrač, a uskoro mu ističe ugovor sa Deportivo Pastom, matičnim klubom u Kolumbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)