ZVEZDA U PROBLEMU PRED MONAKO: Kalinić pod znakom pitanja

Novosti online

25. 10. 2021. u 17:14

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da ekipu očekuje vrlo zahtevan posao u duplom kolu Evrolige.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ ПРЕД МОНАКО: Калинић под знаком питања

FOTO: KK Crvena zvezda/Dragana Stjepanović/ABA liga

Crveno - beli sutra igraju protiv Monaka u Monte Karlu u šestom kolu Evrolige u 19 sati, nakon toga ekipa letom iz Nice putuje u Milano gde je već u četvrtak očekuje duel sa Armanijem.


- Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak da je dobar tim nadograđen i da postoji kvalitet za dobar rezultat. Već su dosta pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, Džejms je jedan od najboljh indiviudalaca u ligi, atletski su dobra ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Trener crveno-belih je napomenuo da je Nikola Ivanović u izolaciji, Eron Vajt u svom programu oporavka, dok je nova briga Nikola Kalinić koji je doživeo lakšu povredu i pod znakom pitanja je njegov nastup.

Mladi plejmejker Aleksa Uskoković očekuje da ekipa uprkos problemima odigra dobar meč.

- Očekuje nas jedna jako neugodna utakmica protiv Monaka, jedne odlične ekipe. Oni mnogo trče, potrebno je da energetski budemo na potrebnom nivou i da probamo da se nadigravamo. Sigurno nam najveća opasnost preti od Majka Džejmsa i Vila Tomasa, dva sjajna evroligaška igrača -  zaključio je Uskoković.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Navijači Zvezde u Danskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba