BJELICI PRIJA GOLDEN STEJT: Srpski košarkaš odličan u pobedi Voriorsa, Marjanović igrao za Dalas

Novosti online

16. 10. 2021. u 08:18

NEMANjA Bjelica odlučio je da potpiše za Golden Stejt ovog leta i to mu je bio odličan potez. Srpski košarkaš odigrao je odličan meč u pobedi njegovog Golden Stejta protiv Portlanda - 119:97.

БЈЕЛИЦИ ПРИЈА ГОЛДЕН СТЕЈТ: Српски кошаркаш одличан у победи Вориорса, Марјановић играо за Далас

FOTO: AP/Tanjug

"Beli" je meč završio sa 12 poena i šest skokova za 20 i po minuta na parketu. Krilnom centru je mnogo lakše kad za saigrača ima majstora igre pod obručima Stefa Karija.

Jedan od najboljih košarkaša sveta postigao je 41 poen i imao devet skokova, te dve asistencije i ujedno je bio najefikasniji akter susreta.

Kod Golden Stejta se posle njega najviše istakao Džordan Pul sa 16 poena. Na drugoj strani Si Džej Mekalum je meč okončao sa 26 poena, Normal Pauel dodao je 18.

Boban Marjanović dobio je 13 minuta da pokaže šta ume. I pokazao je! Srpski gorostas je postigao osam poena i imao je četiri uhvaćene lopte. Dalas je bio bolji od aktuelnog šampiona NBA lige, Milvoki Baksa sa 114:103.

Ono što je obeležilo njegovu igru je sjajno zakucavanje. Nije niko uspeo da ga zaustavi u toj situaciji.

Luka Dončić je propustio ovaj meč, pa je dirigentsku palicu kod Maveriksa preuzeo Džejlen Branson koji je upisao 17 poena, Trej Burk je postigao 14. Kod Baksa najbolji je bio Janis Adetokumbo sa 26 poena i 10 skokova, dok je Džordan Nvora dodao 15.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVE REČI IRVINGA: Sjajni šuter ismejao američki drim-tim