NIKOLA JOKIĆ PREDAO MVP KRUNU: "Osećam se beskorisno" (VIDEO)

Novosti online

12. 10. 2021. u 15:54

NIKOLA Jokić je rešio da MVP titulu dodeli nekome drugom.

НИКОЛА ЈОКИЋ ПРЕДАО МВП КРУНУ: Осећам се бескорисно (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Prvi Srbin koji je proglašen za najkorisnijeg igrača najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu ovih dana brine i o novom pohodu Denver Nagetsa kroz NBA šampionat, ali i o uvećanoj porodici.

Nedavno je njegova supruga Natalija na svet donela njihovu ćerku, a upravo je o tome Jokić govorio na druženju s američkim novinarima posle jednog od treninga.

I na tom druženju rešio je da MVP krunu "preda" svojoj ženi:

- Mnogo cenim ono što Natalija radi za nas. Ona je MVP, stvarno. Ona je najbolji igrač naše porodice trenutno. Stvarno cenim to kako se nosi sa svime, jer je i za nju ovo novi tim, a tako se dobro svemu prilagođava. Trudi se da bude najbolja što može da bude. Ja sam tu samo da dajem podršku. Jer... stvarno se osećam beskorisno ovih dana, nema mnogo toga što mogu da uradim - uz osmeh je rekao naš as.

Nikola Jokić je, podsetimo, zbog rođenja ćerke propustio i mini-pripreme Nagetsa u San Dijegu, propustio je i uvodni kontrolni meč Denvera, ali se priključio ekipi pred završnicu predsezone.

Jokić i ostatak ekipe Denvera u četvrtak od dva sata po srednjeevropskom vremenu protiv Oklahome i Alekseja Pokuševskog igraju pretposlednji kontrolni meč, dan kasnije na teren će opet protiv istog rivala (u kome se Pokuševski odjednom našao u "nebranom grožđu"), a novu sezonu otvoriće 21. oktobra, u četvrtak od 4 sata. Tada će igrati na terenu Feniks Sansa koji su ih glatko eliminisali u prethodnom plej-ofu, u drugoj rundi nadmetanja u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)