MIROTIĆ BACIO DELIJE U TRANS: Nikola nikada nije krio da navija za Partizan, ali ovaj njegov potez je oduševio navijače Zvezde (FOTO)

Novosti online

07. 09. 2021. u 10:02

KOŠARKAŠ Barselone Nikola Mirotić objavio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju svog sina u majici Crvene zvezde.

МИРОТИЋ БАЦИО ДЕЛИЈЕ У ТРАНС:  Никола никада није крио да навија за Партизан, али овај његов потез је одушевио навијаче Звезде (ФОТО)

FOTO: Tviter/FCBbasket

Nije tajna da je Mirotić u odličnim odnosima sa Crvenom zvezdom čiji navijači su ga uvek dočekali ovacijama, a kada je 2019. stigao u "Pionir", uručen mu je i poklon za posebne humanitarne zasluge. Naime, on je tada dobio priznanje za "zvezdaša godine" za koji kaže da mu je najvredniji trofej u karijeri.

Iako je i sam davno priznao da je simpatizer Partizana, izuzetno poštuje navijače Crvene zvezde i o tome je više puta govorio.

- Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Svi u porodici su bili simpatizeri Crvene zvezde, a ja sam znao samo za crno-bele boje. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično i tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević, ali se na kraju nismo dogovorili - pričao je Mirotić 2011. godine.

On je danas podelio fotografiju svog sina Aleksandra u šampionskoj majici Crvene zvezde i jasno je da je sinu ipak srcu bliža crveno-bela strana.

Foto: Instagram

(Sportske net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024