POZNATO KAD POČINJE PRODAJA: Od 6. septembra možete doći do sezonske karte KK Crvena zvezda

Novosti online

24. 08. 2021. u 16:31

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda objavio je datum početka prodaje sezonskih ulaznica.

ПОЗНАТО КАД ПОЧИЊЕ ПРОДАЈА: Од 6. септембра можете доћи до сезонске карте КК Црвена звезда

Foto: N: Paraušić

Navijači crveno-belih će do dragocenog papira moći da dođu počev od 6. septembra, a cena karata će biti objavljena naknadno.

"Iza nas je možda i najteža sezona u istoriji Kluba i košarkaškog sporta. Počeli smo je bez publike i sa praznim tribinama, sa mnoštvom izazova, prepreka i teškoća. Završili smo je trijumfalno sa trofejima, novim iskustvom i uz veliku podršku sa tribina!

Crvena zvezda nije Crvena zvezda bez podrške navijača i spremni smo da zajedno, bez obzira na otežavajuće okolnosti, uđemo u još jednu izazovnu sezonu – zajedno sa našim navijačima i prodajom sezonkih ulaznica. Budite uz Crvenu zvezdu i u narednoj evroligaškoj sezoni", objavili su crveno-beli preko zvaničnog Tviter naloga kluba.

Očekuje se da će cene biti poznate tokom sledeće nedelje.

"Pomoć navijača je nemerljiva i imaće još veći značaj u sledećoj sezoni. Oformili smo tim u skladu sa mogućnostima, ambicijama i jačini takmičenja. Mečeve ćemo igrati u 'Areni' i 'Pioniru', a prodaja karata obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem naručivanja preko interneta. Svi detalji biće objavljeni uskoro. Budite uz Zvezdu i u narednoj evroligaškoj sezoni. Samo zajedno možemo do ciljeva koji su sada standard kluba", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest