MALO BIKINI, MALO BRČKANJE U MORU: Ovo je devojka Luke Dončića - uživaju posle velikog uspeha Slovenije (FOTO)

Novosti

07. 07. 2021. u 14:20

LUKA Dončić je neverovatnom partijom odveo Sloveniju na Olimpijske igre u Tokiju, i to tako što je utišao 15.000 navijača Litvanije, za koju su igrale i NBA zvezde Domantas Sabonis i Jonas Valančijunas.

МАЛО БИКИНИ, МАЛО БРЧКАЊЕ У МОРУ: Ово је девојка Луке Дончића - уживају после великог успеха Словеније (ФОТО)

Foto: N. Paraušić, Instagram/anamariagoltes

Iako je Slovenija igrala sa Litvanijom koja je od osamostaljenja bila učesnik svih Olimpijskih igara (i to veoma uspešan), oni su predvođeni maestralnim Lukom Dončićem uspeli da trijumfuju.

Dončić će uskoro put Japana, put Tokija, u borbe na OI, a sada koristi malo dana koje ima na raspolaganju da odmori. I to u društvu dugogodišnje devojke Anamarie Goltes.

Otišli su na more, da bar malo uživaju u čarima mora i leta.

Mlada Anamaria se bavi modelingom, a čuvena španska "Marka" je svojevremeno prateći njihovu vezu o njoj pisala: "Devojka Luke Dončića osvaja SAD!".

Anamaria je godinu dana starija od Luke, nakon završenih studija ekonomije u Ljubljani počela je da se ozbiljnije bavi modelingom širom sveta. Region ju je upoznao još ranije kada je učestvovala na takmičenjima za najlepšu tinejdžerku sveta pošto je 2013. izabrana za "tinejdž mis" svoje zemlje.

Dončić je ranije govorio kako gotovo ceo život poznaje svoju lepšu polovinu, a to potvrđuju i fotografije sa društvenih mreža:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a