HIT SNIMAK: Dončić "zaboravio" da priča na slovenačkom, pa se koristio srpskim - Andrija Milošević mu ponudio pomoć (VIDEO)

Novosti

05. 07. 2021. u 13:30

LUKA Dončić je neverovatnom partijom odveo Sloveniju na Olimpijske igre u Tokiju, i to tako što je utišao 15.000 navijača Litvanije, za koju su igrale i NBA zvezde Domantas Sabonis i Jonas Valančijunas.

ХИТ СНИМАК: Дончић заборавио да прича на словеначком, па се користио српским - Андрија Милошевић му понудио помоћ (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/FIBA - ATA images

Ipak, protiv Dončića ni to nije pomoglo, što im je i sam pokazao gestikulacijom na kraju meča, za koju je trebalo imati petlju.

Dončić je bio pravi primer kako se bori za svoju zemlju, a navijači u Srbiji samo mogu da pate što kada je birao između Slovenije i Srbije nije izabrao našu zemlju, iz koje mu je otac, već zemlju svoje majke.

Foto: FIBA

Ipak, Dončić je po mentalitetu ipak više bliži Srbiji. Nije hladan kao mnogi Slovenci, već ima mnogo emocija u sebi, često sluša i srpsku muziku, a na društvenim mrežama je znao da objavi i provokativne pesme, kao što su skandiranje Delija "ko ne skače taj je šiptar", ali je prikazivao i kako u kolima sluša pesmu Baje Malog Knindže, "Morem plovi, jedna mala barka", što je nailazilo na osude navijača koji ga prate, a nisu Srbi, posebno Albanaca.

I na kvalifikacionom turniru u Litvaniji Dončić je pokazao koliko mu je Srbija bliska, jer je na konferenciji u jednom momentu zaboravio kako se na slovenačkom izgovara reč, pa je pričao na srpskom, sve dok nije dobio pomoć selektora Slovenije.

Povodom ovog snimka javio se i glumac Andrija Milošević, koji je posebno bio popularan sa šaljivim snimkom kako govori na slovenačkom jeziku.

Andrija se javio povodom Dončićevog snimka kako priča na srpskom jer ne može da se seti reči na slovenačkom, pa je u šaljivom tonu dao savet Dončiću kako se izgovara na slovenačkom to što je Luka hteo da kaže.

- Bracki, kaže se dobrou smo se prirepajouli - našalio se Andrija Milošević.

Prisetite se i njegovog čuvenog snimka kada priča na slovenačkom.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna