DOK SE SRBIJA SPREMA ZA "ODMOR": Dončić grmi na Instagramu, Bogdanović lajkovao - reči nisu potrebne (FOTO)

Novosti

05. 07. 2021. u 09:42

JUTRO posle pada - Srbija i dalje ne veruje. Naša košarkaška reprezentacija je sinoć doživela debakl usred Beograda koji će je koštati učešća na Olimpijskim igrama.

ДОК СЕ СРБИЈА СПРЕМА ЗА ОДМОР: Дончић грми на Инстаграму, Богдановић лајковао - речи нису потребне (ФОТО)

Foto: FIBA

Četa Igora Kokoškova poražena je od Italije 95:102 i dešavanje sa najvećeg svetskog takmičenja u Tokiju moći će da prati samo - iz fotelje.

Ne tako daleko, u Sloveniji, druga pesma. Iako je njihova reprezentacija igrala sa Litvanijom koja je od osamostaljenja bila učesnik svih Olimpijskih igara (i to veoma uspešan), oni su predvođeni maestralnim Lukom Dončićem uspeli da trijumfuju.

Košarkaš Dalasa, iako je izmrvljen paklenim ritmom nikad zgusnutije NBA sezone, pravio je čuda na parketu - 31 poen, 11 skokova i 13 asistencija. Nerešiva enigma za domaći sastav Litvanije.

Dončić će na odmor da sačeka! Kad će ako neće sad da igra košarku na vrhunskom nivou? To sa 40, 50, 60 godina sigurno neće moći - sada je njegovo vreme i ono nikada neće moći da se nadoknadi.

On se nakon velikog uspeha oglasio na Instagramu i uz fotografije slavlja je poručio:

- Reči nisu potrebne! Kakav tim - napisao je Luka i skromno u prvi plan istakao ekipu Slovenije, što je lajkovao i srpski NBA as Bogdan Bogdanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Na te reči je čak i FIBA progovorila na slovenačkom, a nama Srbima dodatno osolila ranu jer se te reči isto izgovaraju i na srpskom:

- Bravo, majstore - poručili su u komentarima sa zvaničnog FIBA Instagrama, a nama ostaje samo da žalimo što te reči, potpuno istovetne, nikako nisu mogli da pošalju Teodosiću, Miciću, Bjelici, Kaliniću, Marjanoviću, Petruševu...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)