NAPET DAN JOKIĆA NA HIPODROMU: Nikola slavio trijumf svog grla kao pobedu Denvera (FOTO)

Novosti online

19. 06. 2021. u 20:45

NIKOLINO grlo Brenno Laumar osvojilo je glavnu nagradu trke u Somboru na veliku radost srpskog košarkaša

НАПЕТ ДАН ЈОКИЋА НА ХИПОДРОМУ: Никола славио тријумф свог грла као победу Денвера (ФОТО)

FOTO: J.L

Miran subotnji dan u vojvođanskoj ravnici, na ulici Sombora tek poneki pešak namernik ili radnik koji prvog dana vikenda završava svoje poslove. Vrućina je rasterala i onih nekoliko ljudi, koji su želeli da se prošetaju širokim ulicama najvećeg grada na severo-zapadu Bačke. Ništa ne nagoveštava da se odmah posle ručka, sa početkom od 16.00 časova, održava tradicionalna Trka za nagradu grada Sombora na hipodromu.

A tamo pune tribine, što nas je kratko podsetilo na doba pre koronavirusa. Razdragana lica čitavih porodica sa decom za jedan trenutak su se promenila kada se kraj staze pojavio najbolji košarkaš NBA lige za ovu sezonu - Nikola Jokić.

Svi su okretali glavu i pratili Nikoline reakcije, što i ne čudi. Na ovogodišnjoj manifestaciji u Somboru, koja se sastojala iz šest trka, takmičilo se ukupno šest grla iz Jokićeve ergele, odnosno Konjičkog kluba "Vojvođanin". A dva su uspela da osvoje prvo mesto. 

Na tribinama hipodroma u Somboru se pored Nikole mogla primetiti i njegova kompletna porodica, koja je podržavala trkače koji su se po jako visokim temperaturama danas takmičili. 

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDE

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)