GOLMAN ARGENTINE PROMENIO PLOČU: Pevali smo Mbapeu - jer je najbolji?!

GOLMAN ARGENTINE PROMENIO PLOČU: "Pevali smo Mbapeu - jer je najbolji"?!

GOLMAN fudbalske reprezentacije Argentine i kapiten engleske Aston Vile Emilijano Martinez okitio se nedavno sa svojim "gaučosima" titulom svetskog prvaka u Kataru. Ipak, ostao je možd najviše upamćen po neprimerenoj gestikulaciji tokom ceremonije dodele nagrada, ali i po bizarnoj psesmi kojom je u svlačionici vređao velikog igrača i rivala u finalnom meču, Francuza Kilijana Mbapea, kada je između ostalog tražio i minut ćutanja za sjajnog fudbalera?!

14. 02. 2023. u 16:49

SENZACIONALNI KUPAC SPREMAN DA PREUZME MANČESTER JUNAJTED: Sa Tvitera stiže na čelo engleskog giganta?

SENZACIONALNI KUPAC SPREMAN DA PREUZME MANČESTER JUNAJTED: Sa Tvitera stiže na čelo engleskog giganta?

NEDAVNO je "tvitnuo" na svojoj društvenoj mreži da će aplicirati za kupovinu Mančester junajteda, pa ubrzo konstatovao da se samo šalio, a poslednje informacije iz ostrvskih medija govore da u pitanju ipak nije bila pošalica. Prema pisanju "Dejli mejla" vlasnik "Tvitera", "Tesle" i "Spejs Iksa" Elon Mask predaće do poslednjeg roka, (petak) potrebnu dokumentaciju na "Old Traford" i uključiti se u trku za kupovinu jednog od najznačajnijih fudbalskih brendova na planeti.

13. 02. 2023. u 17:44

SERHIO RAMOS ISKREN DO SRŽI: Ma kakav Ronaldo, Mesi je najbolji

SERHIO RAMOS ISKREN DO SRŽI: Ma kakav Ronaldo, Mesi je najbolji

DO pre dve godine bili su ljuti rivali u španskom "El Klasiku", a sada su u istom timu. Defanzivcu Pari Sen Žermena Serhiju Ramosu očigledno prija ta promena, pošto je u izjavi za klupsku televiziju "svetaca" istakao da je njegov saigrač Argentinac Lionel Mesi najbolji fudbaler svih vremena te da bi voleo da Mesi produži ugovor sa šampionom Francuske.

05. 02. 2023. u 17:41