"JA NISAM KAZEMIRO!" Brazilski defanzivac šokirao fudbalski svet

Nedeljko Iljukić

04. 02. 2023. u 18:55

SJAJNI brazilski defanzivac, 31-godišnji Karlos Enrike Kazemiro je konačno obavestio englesku i svetsku javnost da mu celu karijeru na dresu stoji pogrešno ispisano prezime i da ga ceo svet godinama zove pogrešno.

ЈА НИСАМ КАЗЕМИРО! Бразилски дефанзивац шокирао фудбалски свет

Foto: Tanjug/AP

- Kada sam počinjao karijeru u Sao Paolu, odmah su ispisali moje ime pogrešno na dresu sa Kazemiro. Moje prezime je Kazimiro, a pogrešno je ostalo ispisano jer je klubu išlo dobro, pa su me nagovorili da tako i ostane. I, evo, sve do sada ja sam takođe ćutao o tome - priznao je Kazimiro, pa će ekonomi u Mančester junajtedu, ali i u zvaničnoj prodavnici dresova sada imati malo više posla.

Mančester junajted je pobedio Kristal palas sa 2:1, čime je smanjio zaostatak za vodećim Arsenalom na osam bodova, a Kazimiro je pre vremena morao u svlačionicu na tom meču, pošto je u 70. minutu dobio crveni karton.

BONUS VIDEO - Statua za Mesija u Mar del Plati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!