SVET JE ZGROŽEN! Marokance i njihove majke u EU uporedili sa majmunima (VIDEO)

Novosti online

19. 12. 2022. u 21:02

NACIONALNA selekcija Maroka na Svetskom prvenstvu u Kataru sigurno je bila jedna od najlepših bajki u istoriji Mundijala, a igrači su najviše oduševili, pored srčanosti, porodičnim vrednostima koje su reprezentovali. No, sve to ismejali su na jednoj danskoj televiziji i Marokance su uporedili sa majmunima što je zaista nezapamćena sramota.

СВЕТ ЈЕ ЗГРОЖЕН! Мароканце и њихове мајке у ЕУ упоредили са мајмунима (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug/Printskrin/Photojoiner

Popularni Lavovi Atlasa su pokazali koliko su povezani sa svojim roditeljima, što je bila slika koja je oduševila svet, ali očigledno ne celi, jer su Danci šokirali svojom sramni izveštavanjem.

Naime, na nacionalnoj televiziji TV2,  šokirali su planetu jer su ismevali što su Marokanci toliko povezani sa svojim porodicama i uporedili su ih sa majmunima.

Takav rasistički potez je šokirao svetsku javnost koja je osudila voditelja i urednike ove danske televizije, te su poručili da je neprihvatljivo to što su uradili.

Novinar je pokazao prema kameri sliku majmuna koji se grle dok je pričao o reprezentaciji Maroka i objašnjavao je takav skandalozan potez rečima: "Zato što se drže zajedno, imaju i porodična okupljanja u Kataru čak".

Ovakav potez zgrozio je planetu, jer niko ne može da poveruje da su Danci uradili nešto ovog tima, i na takav način vređali ljude koji su uzor svima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)