HRVATSKI KOMENTATOR UMALO DOŽIVEO SRČANI UDAR: Pogledajte kako je mlada nada komšijskog novinarstva doživela meč Hrvatska - Brazil (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2022. u 17:13

FUDBALSKA reprezentacija Hrvatske prethodne noći uspela je da eliminiše iz Katara Brazil i tako se plasira u polufinale Mundijala. A, sada se pojavio i zanimljiv video snimak toga kako je komentator Marko Šapit doživeo penal seriju koja će se dugo pamtiti.

ХРВАТСКИ КОМЕНТАТОР УМАЛО ДОЖИВЕО СРЧАНИ УДАР: Погледајте како је млада нада комшијског новинарства доживела меч Хрватска - Бразил (ВИДЕО)

FOTO: Printksrin

Nakon što je mečeve reprezentacije Hrvatske na velikim takmičenjima prenosio tradicionalno legendarni Drago Ćosić nakon njegovog odlaska u penziju ta čast pripala je Marku Šapitu koji radi odličan posao.

Navijači Hrvatske su zadovoljni poslom koji mladi Šapit obavlja na Mundijalu u Kataru i smatraju da je Ćosić dobio dostojnu zamenu kada je u pitanju komentarisanje utakmica "vatrenih".

Jučerašnji megdan Hrvatske i Brazila će se sigurno još dugo pamtiti jer su Dalićevi izabranici uspeli da naprave još jedan neverovatan rezultat i kući pošalju prvog favorita.

Kako je Marko Šapit komentarisao i doživeo veliku pobedu Hrvatske protiv Brazila pogledajte klikom OVDE.

Hrvatska će ponovo na teren već za tri dana kada ih u utorak očekuje meč polufinala protiv Argentine koji se od 20 sati igra na "Lusail" stadionu. To će Hrvatima to biti šansa da se drugi put zaredom plasiraju u finale Mundijala što bi bio neverovatan uspeh.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)