ONI SU MU IZNAD SVEGA: Fudbaler Engleske će se vratiti u reprezentaciju tek kad mu svi budu bezbedni

Tanjug

06. 12. 2022. u 19:24

FUDBALER Čelsija i engleski fudbalski reprezentativac Rahim Sterling vratiće se na Svetsko prvenstvo u Katar tek kada se uveri da će njegova porodica biti bezbedna, prenosi britanski "San".

ОНИ СУ МУ ИЗНАД СВЕГА: Фудбалер Енглеске ће се вратити у репрезентацију тек кад му сви буду безбедни

FOTO: AP/Tanjug

Brzonogi krilni napadač nije nastupio pre dva dana za "Gordi Albion" na meču osmine finala Mundijala protiv Senegala (3:0) zbog oružane pljačke, koja se dogodila u njegovoj kući u Londonu.

U kući je tokom pljačke bila i njegova porodica, a fudbaler Čelsija se odmah vratio u London.

"San" navodi da su pljačkaši iz Sterlingove kuće odneli razne dragocenosti u vrednosti od 300.000 funti. On je četvrti opljačkani fudbaler u poslednjih nekoliko meseci.

- Nema šanse da idem bilo gde ako nisam 100 odsto siguran da je moja porodica sigurna - navodno je rekao Sterling, prenose britanski mediji.

Kuća engleskog reprezentativca se nalazi u bogatom delu Londona, a ovaj kraj redovno obilazi policija. Engleska će u subotu od 20 sati igrati meč četvrtfinala na Svetskog prvenstva protiv Francuske.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)