OTKRIVENA POZADINA SKANDALA: Evo zašto je Samjuel Eto pretukao alžirskog jutjubera - Kamerunac podmićivao sudije? (VIDEO)

Novosti online

06. 12. 2022. u 13:39

LEGENDA afričkog fudbala Samjuel Eto našao se u centru skandala kada je posle utakmice Brazil - Južna Koreja fizički nasrnuo na alžirskog jutjubera Saida Mamunija. Kamerunac bi zbog toga mogao imati probleme i sa katarskim vlastima jer su u ovoj zemlji zakoni veoma strogi. U međuvremenu, otkriveno je zašto je Eto napao jutjubera.

ОТКРИВЕНА ПОЗАДИНА СКАНДАЛА: Ево зашто је Самјуел Ето претукао алжирског јутјубера - Камерунац подмићивао судије? (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/KHALED ELFIQI

 Na snimku koji je postao viralan vidi se kako je Eto nasrnuo da se fizički obračuna sa jednim čovekom i tom prilikom ga je udario.

Posle svega što se dogodilo, Said Mamuni je otišao u policiju i prijavio incident nadležnima. Objasnio je i šta se desilo.

- U stanici sam da podnesem žalbu protiv Etoa, nasilnički me je udario i još neko sa njim me je tukao i gurnuo, nakon čega su mi uništili kameru. Pitao sam ga kako je Bakari Gasama, (afrički sudija na Mundijalu) i zašto mu je dao mito, nakon čeka me je udario i uništio mi kameru i mikrofon. Znam da će biti kažnjen ovde u Kataru pošto je to pravna država, udario me je u grudi i lice, a povređena mi je i ruka - objavio je Said na svom Jutjub kanalu.

Eto je predsednik FS Kameruna od decembra prošle godine. On je na Mundijalu bodrio selekciju Kameruna, koja je igrala u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Srbijom. Kamerunci su na kraju osvojili treće mesto u grupi sa četiri boda, pošto su izgubili od Švajcarske (0:1), odigrali 3:3 sa Srbijom, a na kraju su pobedili Brazil 1:0. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)