"CELU NOĆ SAM PLAKAO POSLE SRBIJE": Nejmar rešio da otvori dušu u Kataru

Novosti online

06. 12. 2022. u 10:19

Igra mačke i miša! Tako se može opisati duel osmine finala Mundijala u Kataru između Brazila i Južne Koreje, u kojem su karioke slavile rezultatom 4:1 i zakazale duel sa Hrvatima u četvrtfinalu.

ЦЕЛУ НОЋ САМ ПЛАКАО ПОСЛЕ СРБИЈЕ: Нејмар решио да отвори душу у Катару

FOTO: AP

Selekao je susret na stadionu „974” rešio za manje od 40 minuta igre, pošto je već do tada imao prednost od ogromnih 4:0.

Međutim, ono što je impresioniralo znatno više od rezultata jeste lakoća sa kojom su Brazilci igrali i postizali golove pored nemoćnih Korejaca, koji su često jedva stizali i pogledima da isprate majstorije Nejmara i ekipe.

Nakon meča, utiske povodom plasmana u četvrtfinale izneo je Nejmar.

- Bio sam veoma uplašen kada sam se povredio. Išlo mi je, imao sam dobru sezonu. Doživeti povredu kao što sam ja, nije bilo lako. Plakao sam celu noć, moja porodica to zna, ali sve se nekako sredilo. Vredelo je ostati do 11 sati utjutro sa fizioterapeutom na tretmanu, i narednih dana sve do pet ili šest ujutro. Nadam se da će se sve te patnje isplatiti i da će se nešto prelepo dogoditi na kraju - kaže Nejmar.

Svestan je da ova ekipa Brazila nema limite.

- Vreme je da se ide dalje. Sanjamo o tituli, to je očigledno, ali treba ići korak po korak. Ovo je bila četvrta utakmica, ostale su još tri. Do te titule.

Uspelo mu je nešto što je do sada samo Peleu i Ronaldu, da se upiše u strelce na makar tri Mundijala.

- Teško je pričati o tome kroz šta Pele prolazi, ali želim mu sve najbolje, da brzo ozdravi i da mu bude lakše zbog naše pobede i onog transparenta na kraju koji smo posvetili njemu. Za mene je to što sam uradio velika stvar, ponosan sam na to. Uspeo sam nešto što sam mogao samo da sanjam. Veoma sam srećan - zaključio je napadač Brazila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)