OVI SU POBEGLI IZ VIDEO-IGRICE! Brazil u transu, akcija majstora tokom koje rivali iz Južne Koreje nisu znali gde da idu (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2022. u 20:57

BRAZIL i Južna Koreja sastali su se u osmini finala Mundijala u Kataru, a taj meč nije ni izbliza počeo kako se azijska selekcija nadala. Kada je Rišarlison dao gol, a nije mnogo proteklo od starta utakmice, bilo je već 3:0. A kakav je to samo bio gol...

ОВИ СУ ПОБЕГЛИ ИЗ ВИДЕО-ИГРИЦЕ! Бразил у трансу, акција мајстора током које ривали из Јужне Кореје нису знали где да иду (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Dok se u našoj zemlji još tuguje što je Srbija je ispala, jer se našla na začelju grupe B (sve grupe, stanje na njima, te raspored utakmica koje se danas igraju i koje slede na Mundijalu možete odmah da vidite kada kliknete OVDE), ekipa koja je prva pobedila "orlove", čim je Svetsko prvenstvo 2022 i počelo, razgoropadila se u uvodnoj rundi nokaut faze.

Prvo jedan gol, pa drugi, a onda...

Onda magija, kakvu samo Brazilci i izvode u fudbalu.

Rišarlison je najpre glavom nekoliko puta pimplovao loptu, i tako sprečio rivala iz Južne Koreje da mu je oduzme, onda odigrao blago udesno, ispred sebe, obišavši svog čuvara s leve strane.

A dok je Rišarlison trčao u kazneni prostor, njegovi saigrači su dodavanjima zbunili suparnike: lopta je s desne strane brzo poslata levo, u sredinu, a čim se odbrana Južne Koreje okrenula tamo, odande je Tijago Silva "promenio stranu", proigrao Rišarlisona, a ovaj postigao sjajan gol za 3:0 (VIDEO). 

Slavilo se odmah i u ekipi favorita koja je tako uvećala vođstvo, i na tribinama, a sigurno i u celom Brazilu, državi čiji je broj stanovnika u 2022. procenjen na 217,2 miliona.

Podsetimo, po specijalizovanom sajtu Transfermarkt, vrednost reprezentacije Brazila je čak milijardu u 170 miliona evra, a južnokrejske selekcije 164,5 miliona. I ne čudi, sastav brazilske reprezentacije za Svetsko prvenstvo 2022 je: Alison, Ederson, Veverton, Markinjos, Eder Militao, Brremer, Tijago Silva, Teljes, Aleks Sandro, Danilo Dani Alveš, Bruno Gimaraeš, Fabinjo, Kazemiro, Fred, Everton Ribeiro, Lukas Pakveta, Vinisijuš Žunior, Nejmar, Martinel, Rodrigo, Antoni, Rafinja, Gabrijel Žezuz (povređen), Rišarlison i Pedro.

Prenos utakmice Brazil - Južna Koreja možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

A na portalu "Novosti" vas, u posebnoj sekciji, čekaju sve najnovije, najvažnije i najzanimljivije vesit vezane za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)