ONI STVARNO NISU NORMALNI! Novi skandalozni potez "naivne" FIFA, uvažili objašnjenje Granita DŽake "Nije bilo politički"

Novosti online

04. 12. 2022. u 12:03 >> 12:17

ZLOČIN bez kazne! to će, po svemu sudeći biti epilog skandala koji je na utakmici Srbija - Švajcarska izazvao Granit Džaka.

ОНИ СТВАРНО НИСУ НОРМАЛНИ! Нови скандалозни потез наивне ФИФА, уважили објашњење Гранита Џаке Није било политички

FOTO: EPA

FIFA je, izgleda, usvojila objašnjenje koje je dao Džaka povodom izazivanja incidenta kada je pokazao dres sa ispisanim prezimenom "Jašari" koji je nosio ispod opreme u utakmici protiv naše selekcije i odlučila da obustavi istragu i ne kazni fudbalera Arsenala?!

Iako su britanski mediji najavili da će kapiten švajcarskog tima pretrpeti kaznu zbog svog ponašanja koje je obuhvatalo sukobe sa srpskim reprezentativcima, hvatanje za međunožje i psovke, to se izgleda neće desiti.

FIFA se zadovoljila objašnjenjem da je Džaka obukao dres saigrača Ardona Jašarija u znak podrške ladom saigraču, a ne kao provokaciju zbog prezimena koje mladić rodom iz Severne Makedonije deli sa teroristom i narko-dilerom Ademom, zloglasnim osnivačem zloglasne takozvane OVK.

- Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres - rekao je Džaka.

Iako je njegovo objašnjenje zvučalo prilično naivno, ako ništa drugo, onda stoga što Džaka nije ni postigao gol protiv Srbije, FIFA ga je prihvatila, a britanski "San" prenosi da neće biti nikakve kazne.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)