"PIKSI, TI ILI SI TEŠKI BLEFER, ILI...": Hrvati se bave mečom Srbija - Švajcarska, evo kako se u komšiluku komentarišu "orlovi"

Novosti online

03. 12. 2022. u 18:40

BOLAN poraz reprezentacije Srbije od Švajcarske odjeknuo je kako u našoj zemlji, tako i u regionu.

ПИКСИ, ТИ ИЛИ СИ ТЕШКИ БЛЕФЕР, ИЛИ...: Хрвати се баве мечом Србија - Швајцарска, ево како се у комшилуку коментаришу орлови

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Tako je glavna tema ultra-popularnog hrvatskog podkasta "Sportskih novosti" - "Mundokast",  upravo bio nastup "orlova" protiv Džake i družine, a evo kako su trener Ivica Landeka i glavni urednik ovog lista - Robert Šola komentarisali ono što se sinoć dešavalo na "974" stadionu u Kataru.

- Srbija je u utakmicu ušla sa puno emocija i puno taktičke nediscipline. To je nedopustivo na Svetskom prvenstvu i ozbiljna ekipa to ume da kazni - rekao je trener Ivica Landeka, a potom se nadovezao i čuveni Šola:

- Pomislio sam pre utakmice: Piksi ti ili si genijalac ili teški blefer. Srbi su napali praktično sa sedam igrača. Zamislite da Hrvatska u utakmicu krene sa Livajom, Petkovićem, Kramarićem, Oršićem i Perišićem, bez korektora u veznom redu. Švajcarci su bez problema dolazili u prilike, a obrana Srbije nije radila ništa u obrambenom bloku. Piksi je bio potpuno izvan svega. Srbi su primili osam golova u tri utakmice, samo je Kostarika primila više. Treba napomenuti da su i Brazil i Švajcarska promašili još puno prilika - rekao je Robert Šola, glavni urednik "Sportskih Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)