OTKRIVENO KO JE DEVOJKA PROVOKATOR: Ona je pokazivala dvoglavog orla, a evo zbog čega je to uradila (VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2022. u 12:19

UTAKMICA Srbije i Švajcarske obilovala je strašću i sukobima. Bilo ih je na terenu, ali i van njega. Veliki broj navijača časovničara došao je sa obeležjima Albanije, o čemu svedoče i brojni kadrovi sa tribina stadiona "974" u Kataru.

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ДЕВОЈКА ПРОВОКАТОР: Она је показивала двоглавог орла, а ево због чега је то урадила (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Posebno zanimljiv detalj, bio je onaj u kome je jedna devojka, očigledno šiptarskih korena uletela na deo tribine gde su se nalazili srpski navijači, i počela da provocira. 

Ljudi koji su zaduženi za obezbeđenje na stadionu videli su šta se dogodilo, a onda je usledila munjevita reakcija, te je pomenuta osoba izbačena sa stadiona. 

A sada je otkriveno i ko je devojka koja je provocirala Srbe. Radi se o Anili Mahali, čiji koreni vuku sa Kosova.

Ona je na društvenim mrežama otkrila da je rukama napravila orla u trenutku kada je Šaćiri postigao gol. Sedela je pored srpske tribine, pa je logično da se našim navijačima to nije svidelo.

- Ovo sam ja. Nisam izbačena, išla sam samo da razgovaram sa njima i objasnim zašto sam pokazala zastavu Kosova, jer su uzeli albansku, a svi srpski navijači su bili 'ludi' i ljuti i vređali me. Ja sam bila među njima, ali kada je Šaćiri zabio prvi gol srce mi je eksplodiralo", tvrdi devojka i dodaje:

Foto: Printskrin

 

- Tada sam pokazala zastavu, a oni su počeli da zovu osiguranje i nisu stali. Ovo je bio moj trenutak da izađem, da razgovaram sa njima i da promenim mesto na tribinama - napisala je Anila hvaleći se svojim tužnim poduhvatom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)