U SVLAČIONICI JE BIO MUK... Aleksandar Mitrović na ivici suza: Kada je bilo lepo pljuštale su pohvale, a sada...

Novosti online

02. 12. 2022. u 22:59

FUDBALERI Srbije eliminisani su sa Svetskog prvenstva u Kataru, poraz od Švajcarske 3:2 ugasio je nade "orlova" da mogu u nokaut fazu. Nakon meča utučeni Aleksandar Mitrović izneo je svoje utiske.

У СВЛАЧИОНИЦИ ЈЕ БИО МУК... Александар Митровић на ивици суза: Када је било лепо пљуштале су похвале, а сада...

FOTO: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović je protiv Švajcaraca uspeo da postigne gol, ali je pred kamerama izgledao neprepoznatljivo.

- Puno je emocija. Grozno se osećam. Svi se osećamo loše, u svlačionici je muk. Nismo se ovome nadali. Ne znam šta bih rekao. Prazni smo, dali smo sve od sebe, ja ispred ekipe, kao i ekipa, to nije bilo dovoljno. Razočarani smo. Ni mi, a ni narod nismo očekivali ovo. Znamo kakvu smo podršku imali. Šta je tu je. Kada je bilo lepo, pljuštale su pohvale, treba sada to stoički da podnesemo. Narod treba da zna da smo dali sve od sebe počeo je napadač Srbije i dodao da je su svi igrači mirni pred sobom jer su učinili sve što je u njihovoj moći:  

Mirni smo pred sobom, dali smo sve od sebe. Trebaće psihički vremena da se sve ovo slegne. Imali smo dosta problema što se fizike tiče. U ovom trenutku je ovo bio naš maksimum, to nažalost nije bilo dovoljno. Mislim da je Švajcarska bila bolja ekipa, zaslužili su da dobiju i čestitam im na pobedi, rekao je Mitrović.

Potom se Napadač Fulama okrenuo reprezentaciji Srbije.

Ekipa dugo igra zajedno. Dugo smo na okupu sa selektorom. Izgleda, kako utakmice idu bolje, možemo sa svakim da igramo, svakog da dobijemo, od svakoga da izgubimo. To je stil koji forsiramo.

Smatra da ne treba da žalimo ni za čime.

- Nemamo za čime da žalimo, dali smo sve od sebe, to nažalost nije bilo dovoljno. Ekipa, selektor, svi oko reprezentacije, vi novinari, navijači, nikada nije bila lepša atmosfera, hvala svima u ime ekipe na podršci. Jeste teško, boli sve, sigurno je da nećemo odustati, treba da nastavimo da ginemo za dres, navijači to vide i cene.

Napadač smatra da Dragan Stojković Piksi ne treba da plati ceh eliminacije.

-Ne verujem da će selektor Dragan Stojković platiti ceh. Nema razloga za radikalnim odlukama, niti bilo kakvim promenama. Selektor je stvorio grupu, ekipu, odlično nas vodi i sve su to razlozi da ostane. Naravno, uz maksimalnu podršku nacije i cele reprezentacije

Srbija po drugi put igra na Mundijalu.

- Drugo je ovo svetsko prvenstvo u nizu, možda bude treća sreća. Treba da istresemo prašinu sa sebe, da istrpimo kritike fudbalskih stručnjaka, imamo bitne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pustićemo da se ovo slegne i idemo u nove pobede, zaključio je Aleksandar Mitrović

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)