LUDNICA ISPRED HOTELA "ORLOVA": Srpski navijači pred meč sa Švajcarskom raspametili i Mitra! (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 16:49

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Švajcarske odlučujući meč na Svetskom prvenstvu, a pred polazak na stadion desila se sjajna scena u "režiji" srpskih navijača.

ЛУДНИЦА ИСПРЕД ХОТЕЛА ОРЛОВА: Српски навијачи пред меч са Швајцарском распаметили и Митра! (ВИДЕО)

Instagram / SerbianTimes

Naime, pred hotel u kome je se smeštena reprezentacija Srbijetačnije u baštu ispred tog velikog kompleksa, došlo je više stotina pristalica "orlova", a tamo su uspeli i da izvedu željenu stvar:

U "fan zoni" su, na sav glas, zapevali pesmu posvećenu Aleksandru Mitroviću: "Mitro's on fire, your defence is terrified!" (Navijački prevod bi bio, otprilike, "Mitar je u strašnoj formi, odbrana vam se odsekla od straha")

Toliko su glasno i zdušno to pevali, da je "Mitar" izašao na balkon svoje sobe i navijačima otpozdravio.

Kako je izgledala ta sjajna scena, pogledajte i sami u video-prilogu koji je pred vama:

Podsetimo, utakmicu Srbija - Švajcarska možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti", baš kao i meč Brazil - Kamerun u istoj, G grupi Svetskog prevenstva.

Sve o tim utakmicama, ali i svim drugim dešavanjima na šampionatu planete, možete da saznate u sekciji "Katar 2022" portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)