SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO! Vojin Đorđević kreator brenda VODAVODA za “Novosti”, u Kataru, govorio o popularnosti srpske vode

N. Iljukić

02. 12. 2022. u 13:49

DA bi se neki srpski proizvod pojavio na tržištu Bliskog istoka i u Persijskom zalivu, mora da bude dobar. Ustvari, mora da bude najbolji. Na pesku i suncu, gde nafta diktira ritam života i poslovanja, ne fali baš ništa. Ali uvek se ceni - voda. Arteška VODAVODA, koja izvire sa dubine od 605 metara u Banji Vrujci kod Mionice, našla je svoj put preko gora i mora i pojavila se pre nekoliko godina i na probirljivim tržištima Katara, Saudijske Arabije, Omana, Kuvajta i Bahreina.

САМО НАЈБОЉЕ ЈЕ ДОВОЉНО ДОБРО! Војин Ђорђевић креатор бренда ВОДАВОДА за “Новости”, у Катару, говорио о популарности српске воде

Foto: N.B

Kreator poznatog i omiljenog brenda VODAVODA Vojin Đorđević je danima u Dohi i ima dva izuzetno jaka razloga da bude na mestu u koje cela fudbalska planeta gleda nedeljama.

 - Svetsko prvenstvo u fudbalu je idealna šansa da se naša VODAVODA vidi na dva vrlo simbolična načina. Ponosan sam što smo već dugo zvaničan partner fudbalske reprezentacije Srbije, a istovremeno imamo priliku da se na licu mesta vidimo sa našim partnerima iz pet pomenutih zemalja ovog regiona i čujemo prelepa iskustva o jednoj srpskoj vodi koja je sjajno prihvaćena na ovim tržištima. Mene obe stvari ispunjavaju ponosom i zadovoljstvom. Istovremeno, to je potvrda da naša voda poseduje vrhunski kvalitet, jer samo takva može da se pojavi ovde. Katar i ostale zemlje regiona izuzetnu pažnju poklanjaju zdravlju, lepoti, uživanju svojih ljudi. U našoj vodi su prepoznali sve ovo - kaže nam Vojin Đorđević.

Sa poslovnim partnerima u Kataru se uvek priča iskreno i otvoreno.

 - Većina stanovnika ove, jedne od najbogatijih zemalja sveta, drži se krilatice koja kaže da je samo najbolje dovoljno dobro, a tako je i sa ljudima koji su iskusni u poslovanju i trgovini. Voda koja se pojavi na tržištu zaista mora da ima vrhunski kvalitet. Mi smo ovde postali prepoznatljivi zbog više razloga, a prisustvo navijača iz celog sveta tokom Mundijala u Kataru je još bolja prilika da se VODAVODA, prepoznatljiv dizajn njene flaše, ali i priča o njoj prenose još više i još dalje. Ovo je na prelep način ispunjenje naše misije, ali i ispunjenje mog sna - dodaje Đorđević.

KATAR PUN POGODAK

OTKRIVA Vojin Đorđević i jednu zanimljivu anegdotu iz Doma VODAVODE u Banji Vrujci.

 - Neposredno pred odlučujući meč Srbije u Portugaliji, i pre nego što se naša reprezentacija kvalifikovala za Mundijal, rekao sam našim radnicima kako bi za našu zemlju i naš fudbal bilo sjajno da odemo u Katar. Dok sam bio, onako navijački zagledan u mogući pozitivan ishod te utakmice, oni su mi rekli da smo mi ustvari već u Kataru, misleći da je naša voda odavmo na tom tržištu. Na kraju se ispostavilo da je reprezentacija svima nama ulepšala fudbalske dane i da je Katar bio pun pogodak - priseća se uz osmeh Đorđević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)