VREME JE ZA GOLOVE, VREME JE ZA POBEDU: Meridian svaki gol Srbije protiv Švajcarske nagrađuje sa DVA MILIONA DINARA!

Promo

02. 12. 2022. u 10:00

Navijaj za Srbiju jer svaki gol vredi više!

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ГОЛОВЕ, ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПОБЕДУ: Меридиан сваки гол Србије против Швајцарске награђује са ДВА МИЛИОНА ДИНАРА!

Foto: Promo

Znamo da petak najavljuje vikend i da mu se zbog toga posebno radujemo, ali ovaj petak je totalno drugačiji i mnogo važniji od svih prethodnih!

Sigurni smo da ne postoji osoba u Srbiji koja ne zna da je u toku Svetsko prvenstvo u fudbalu i da je ovaj petak "DAN D" za selekciju naše zemlje. "Orlovi" se večeras sastaju sa Švajcarskom i pobeda im garantuje plasman u osminu finala Mundijala u Kataru

Ipak, ova utakmica je mnogo više od igre, ulog je mnogo veći, jer Meridian ponovo pomera granice! Osim pobede Srbije, potrebna nam je i goleada večaeras!

Pored toga što ćemo svim srcem navijati za pobedu našeg tima, navijaćemo i da Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i ostali “Orlovi” budu “raspucani” kako večeras, tako i u nastavku šampionata, jer je sportska kladionica Meridian odlučila da svaki gol srpskih fudbalera nagradi sa 2.000.000 DINARA!

Samo u Meridianu svaki pogodak reprezentacije Srbije vredi čak 2.000.000 DINARA, a iznos će biti uplaćen u humanitarne svrhe, kako bismo i u vreme slavlja velikih pobeda, ipak bili uz one kojima je pomoć potrebna i koji se uspesima srpskih sportista jednako raduju kao i mi!

Nema sumnje da “Orlovi” imaju dovoljno motivacije i da će nas obradovati golovima i pobedom, a uz Meridian to vredi duplo više! Nije tajna da je Meridian, osim što je lider u industriji igara na sreću, godinama unazad lider i kada se radi o društvenoj odgovornosti, a ovog puta spaja lepo i korisno.

Pravila su jasna – svaki gol Srbije u humanitarnu Meridianovu kasu donosi 2.000.000 dinara! Podsetimo, do sada su "Orlovi" doneli već šest miliona golovima protiv Kameruna, a da li će Mitrović, Milinković-Savić i ekipa i večeras biti precizni - ostaje da vidimo!

I to nije sve, ako želite da pojačate podrušku Srbije – uradite to novim PATRIOTSKIM TIKETOM!

Meridian sve novoregistrovane korisnike časti sa 2.000 RSD bonusa dobrodošlice i to bez uslova, tako da odmah nakon registracije možete sastaviti tiket sa najvećim kvotama i igrati na Srbiju!

Kvota na pobedu Srbije je 2.70 - iskoristite je i navijajte za "Orlove"!


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)