SRBIJA NIJE DOBILA KAMERUN, ALI JESTE NJEGA: Vezista Srbije u idealnom timu 2. kola

Novosti online

29. 11. 2022. u 14:15

FUDBALERI Srbije nisu slavili protiv Kameruna (3:3) u 2. kolu Mundijala u Kataru, ali je isplivao na scenu vezista naše reprezentacije koji je odabran u tim kola.

СРБИЈА НИЈЕ ДОБИЛА КАМЕРУН, АЛИ ЈЕСТЕ ЊЕГА: Везиста Србије у идеалном тиму 2. кола

FOTO: Tanjug/AP

Uspela je Srbija da ispusti prednost od 3:1 i da na kraju upiše "samo" remi, a u srpskoj reprezentaciji po portalu "Sofa Score" najbolji je bio Nišlija Andrija Živković.

Nema sumnje da je planetarnoj fudbalskoj javnosti meč Srbije i Kameruna bio najuzbudljiviji, a posebno je zanimljivo da je štoper Kameruna Žan-Šarl Kasteljeto uvršten u idealni tim. Bio je strelac gola, ali ujedno je njegova selekcija primila tri gola.

Najbolji igrač drugog kola Mundijala prema "Sofi" je sjajni Portugalac Bruno Fernandes koji je sinoć sa dva pogotka doneo pobedu svojoj selekciji u derbiju protiv Urugvaja i zaslužio ocenu 8.8.

MVP prvog kola Francuz Antoan Grizman pružio je još jednu odličnu partiju i namestio pobedonosni gol Kilijanu Mbapeu protiv Danaca, i tako zaslužio da se ponovo nađe među najboljima.

Idealan tim drugog kola Mundijala izgleda ovako:

Ščensni - Živković, Kasteleto, Sais, Sandro - Kovačić, Fernandes, Grizman - Kudus, Čo, Abubakar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)