OTKRIVENO: Navijač koji je ušao na teren tokom meča Portugala i Urugvaja pušten na slobodu

Novosti online

29. 11. 2022. u 14:12

Čovek koji je na Svetskom prvenstvu u fudbalu tokom utakmice Portugala i Urugvaja ušao na teren sa zastavom duginih boja i majicom u znak podrške Irankama i Ukrajini, ubrzo je pušten na slobodu, prenela je danas agencija Frans pres.

ОТКРИВЕНО: Навијач који је ушао на терен током меча Португала и Уругваја пуштен на слободу

FOTO: AP/Tanjug

Prema navodima lokalnog izvora, protiv Italijana po imenu Mario Feri nije preduzeta nikakva dalja akcija zbog toga što je u ponedeljak ušao na teren.

Incident se dogodio u 52. minutu utakmice, a posle tridesetak sekundi njega je na zemlju oborio redar, da bi ga zatim obezbeđenje mirno izvelo van terena.

Feri je poznat po upadima na teren. Tokom Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu istrčao je na teren tokom meča Belgije i Sjedinjenih Američkih Država sa majicom na kojoj je pisalo "Spasite decu favela" i "Ćiro živi", u znak sećanja na ubijenog navijača Napolija.

Posle utakmice portugalski vezista Ruben Neveš rekao je da je ceo svet razumeo poruku upućenu LGBTQ+ zajednici, Ukrajini i Irankama.

"Znamo šta se dešava oko ovog Svetskog prvenstva. Naravno da smo uz njih, sa Iranom takođe, Irankama. Nadam se da se ovom dečku ništa neće desiti jer razumemo njegovu poruku, a mislim da je i svet razume", dodao je Neveš nakon pobede Portugala nad Urugvajom (2:0).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)