OVO MORATE DA VIDITE: Lažni "Nejmar" zaludeo Katar, uspeo da dođe i do terena (VIDEO)

Novosti online

28. 11. 2022. u 21:29 >> 21:31

NEJMAR je u Kataru, kao i Eigon Oliver, ako se pitate kakve njih dvojica imaju veze, ovaj drugi je gotovo karbonska kopija brazilskog fudbalera i uspeo je da prevari ceo mnogo ljudi na Mundijalu.

ОВО МОРАТЕ ДА ВИДИТЕ: Лажни Нејмар залудео Катар, успео да дође и до терена (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

Nejmar danas protiv Švajcarske nije bio na terenu, zaradio je protiv Srbije povredu zgloba, ali je bio na tribinama, ili ipak nije? Ako pitate navijače, bio je, a u jednom trenutku čak je došao i do terena.

Eigon Oliver je Instagram zvezda i najpoznatiji imitator napadača PSŽ na svetu, a kada je već stigao u Katar, odlučio je da uživa u lažnoj slavi.

Od frizure, tetovaža, stajlinga, sličnost među dvojicom je neverovatna, a kada je obukao opremu Brazila poznati influenser je sebi otvorio sva vrata. Dok je Nejmar bio u hotelskoj sobi, gde je lečio zglob, Oliver je uspeo da zavara sve.

Navijači su ga jurili za fotografiju, pokušali da snime video, novinari da urade intervju, a pre nekoliko dana je čak uspeo da siđe i na teren.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)