"OVAKO NEŠTO SE HRVATSKOJ NIJE MOGLO DOGODITI": Legendarni Dragiša Binić šokiran nakon kiksa Srbije: "Kao da smo želeli da ne pobedimo"

Novosti online

28. 11. 2022. u 15:32

ŠOKANTAN način na koji su "orlovi" ispustili već viđena tri boda protiv Kameruna glavna je tema kako u Srbiji, tako i u regionu. Pa je tako za medije u Hrvatskoj o tome govorio i legendarni fudbaler Crvene zvezde - Dragiša Binić.

ОВАКО НЕШТО СЕ ХРВАТСКОЈ НИЈЕ МОГЛО ДОГОДИТИ: Легендарни Драгиша Бинић шокиран након кикса Србије: Као да смо желели да не победимо

FOTO: N. Skenderija

On je za "Indeks.hr" izjavio da mu se činilo kao da su se Piksijevi izabranici trudili da ne pobede.

- Nemam pojma što se dogodilo. Ništa mi nije jasno. Kao da smo namerno želeli da ne pobedimo. Imamo 3:1, vratili smo se nakon njihovog gola, sve smo imali, oni nam ne bi dali gol do sutra, a onda mi s onakvom odbranom izađemo visoko umesto da mirno stanemo u blok i zatvorimo utakmicu - rekao je Binić.

Binić je siguran da se to Hrvatskoj nikada ne bi desilo.

- Ovako nešto se Hrvatskoj nije moglo dogoditi, to je moglo da se dogodi samo nama. Ne bih rekao da smo uzeli bod, za mene je ovo poraz jer kako drugačije ovo da nazovem. Imaš 3:1, vratio si se u utakmicu, imaš šanse, a onda se raspadneš. Ovo je puno veći šok nego poraz od Brazila i nisam siguran kako će momci da reaguju protiv Švajcarske. Ovo nas je strašno poljuljalo i bojim se zadnje utakmice u grupi - naveo je Binić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)