NOVI SKANDAL U GRUPI "ORLOVA": Ovo se ne pamti na Mundijalu

Novosti online

28. 11. 2022. u 14:53

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je meč protiv Kameruna u okviru drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a pred taj duel dešavale su se prilično ružne scene u taboru "lavova", o kojima je bilo reči nakon dramatične utakmice.

НОВИ СКАНДАЛ У ГРУПИ ОРЛОВА: Ово се не памти на Мундијалу

FOTO: Tanjug/AP

Srbija i Kamerun su odigrali 3:3, posle dramatičnog duela, a kada je selektor afričke selekcije Rigober Song izašao pred novinare, morao je da odgovori i na pitanje da li se zaista posvađao sa jednom od dve najveće zvezde ekipe, golmanom Andreom Onanom.

Podsetimo, čuvar mreže Intera voli da igra prilično agresivno, da istrčava, pomaže odbrani i veznom redu, a selektor Song mu je za ovaj meč sa Srbijom naredio da se time ne bavi. Kako je javio italijanski novinar Fabricio Romano, koji lično poznaje dosta aktera sa Mundijala, to je bila kap koja je prelila čašu:

Ne samo da je Andre Onana izbačen iz ekipe pred utakmicu sa "orlovima", a nego je skandal dobio nove obrise: čuveni golman je rešio da odmah napusti Mundijal, čak i pre meča sa Brazilom u trećem kolu grupne faze.

Međutim, Song je na konferenciji za medije probao da "spusti loptu".

- Imaćemo priliku da vidimo da li će on i dalje biti sa nama, ili ne. To zavisi od njega. Ja sam mu rekao da sačeka (sa odlukom o odlasku). Mora da se vrati sebi, u "normalu", poručio je selektor Kameruna.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)