TADIĆ ZAMERA SEBI I SAIGRAČIMA: Komunikacija mora da bude bolja, navijamo za Brazil

Novosti online

28. 11. 2022. u 13:39

FUDBALERI Srbije nisu uspeli da mirno uđu u poslednji duel sa Švajcarskom. "Orlovi" su remizirali sa Kamerunom 3:3. Nakon meča razočaran je bio Dušan Tadić.

ТАДИЋ ЗАМЕРА СЕБИ И САИГРАЧИМА: Комуникација мора да буде боља, навијамо за Бразил

FOTO: Tanjug/AP

Kapiten Dušan Tadić bio je vidno zbunjen, ali i optimističan posle duela.

- Rolerkoster. Oni povedu, mi preokrenemo. Bilo je dosta dobrih stvari, naravno da je bilo i stvari koje možemo da preokrenemo. Pokazali smo da kad je najteže mi možemo da pokažemo karakter. Sad se nadamo da će Brazil da slavi danas i da sve zavisi od nas u poslednjem kolu - rekao je Tadić.

- Možda je trebalo da bude bolja komunikacija između igrača, da pričaju i da se zna tačno u svakom momentu šta se radi. Pre svega kod primljena ova dva gola, moglo je bolje - kaže Dušan Tadić.

Podsetimo, drugi meč u našoj grupi danas igraju Brazil i Švajcarska od 17 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (1)