"TOTALNO AMATERSKI!" Dragan Stojković Piksi bez dlake na jeziku posle meča Srbija - Kamerun: To ne sme da se dešava!

Novosti online

28. 11. 2022. u 13:22

SRBIJA i Kamerun su priredili dramatičan duel ljubiteljima fudbala, a naša reprezentacija je ispustila priliku da dođe do prve pobede na Svetskom prvenstvu čiji je domaćin Katar. Zato i ne čudi nezadovoljstvo selektora "orlova".

ТОТАЛНО АМАТЕРСКИ! Драган Стојковић Пикси без длаке на језику после меча Србија - Камерун: То не сме да се дешава!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, dva gola prednosti nisu bila dovoljna "orlovima", Srbija i Kamerun su odigrali 3:3, posle čega je Dragan Stojković Piksi stao pred kameru TV Arena sport.

Na pozdrav novinara, "dobar dan, ako tako može da se kaže", uz kiseli osmeh selektor Srbije je odgovorio ovako:

Gotov u dahu je dodao:

- Imali smo danas opet peh, da nam dva centralna defanzvica traže izmene, Veljković i Pavlović, pa smo morali da reagujemo. Nemamo sreće sa tim povredama, zdravstveno stanje nas brine, danas smo opet morali prinudne izmene da pravimo. Frustiran sam ja zbog rezultata, igrači su stvarno hteli, reagovali odlično, bilo je prelepih akcija, pogotovo treći gol, koji je bio majstorstvo, prava poezija fudbala. Ali, onda su došla dva identična gola Kameruna posle onih grešaka. Idemo dalje, gledamo večeras drugi meč naše grupe, naravno, navijamo za Brazil. Treba biti realan, sagledati i analizirati dobro. Šteta je, kažem, imali smo period fenomenalne igre, potpunu kontrolu igre i onda su nas greške koštale pobede - zaključio je selektor "orlova".

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, ne samo da se danas igra važan meč, Švajcarska - Brazil, već sve i o toj utakmici, i o svim drugim, možete mnogo toga da saznate na portalu "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)