Oglas
· · Komentari: 0

Sergej Milinković Savić dao je gol za Srbiju, a ona mu je pre 10 dana donela najlepše vesti: Ko je Natalija Ilić? (FOTO)

Sergej Milinković Savić dao je drugi gol na današnjoj utakmici protiv reprezentacije Kameruna

1669635028_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Sergej Milinković
Oglas

Reprezentativac ima mnogo razloga da bude srećan i pun motivacije jer je još na samom početku Mundijala iz Srbije dobio najlepše vesti. NJegova verenica Natalija se porodila pre samo 10 dana i na svet donela devojčicu Irinu.

Pročitajte još: Sofija, Anastasija i Kristina krenule da bodre "jače polovine": Dresovi na njima nose posebnu simboliku (FOTO)

Natalija pleni izgledom, a od kad su se ona i Sergej zajedno pojavili u javnosti, ne prestaje da privlači pažnju medija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

Aktivna je na društvenim mrežama, gde često deli fotografije iz privatnog života. Ona i Sergej su često zajedno na fotografijama, a može da videti i da je na tribinama kad god je u mogućnosti. Sada ima najlepši razlog za odustvo, a sigurno je da je zajedno sa ćerkicom u prenosu ispratila gol koji je obradovao Srbiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas