OVO JE JEZIVO! Nejmar će zauvek pamtiti Srbiju po lošem: Pogledajte fotografiju koja dokazuje kakvu je stravičnu povredu doživeo Brazilac

Novosti online

26. 11. 2022. u 21:54

NEJMAR, zvezda fudbalske reprezentacije Brazila, pokazao je kako izgleda njegova noga nakon meča sa Srbijom, a očigledno je da će zauvek pamtiti našu zemlju po lošem.

ОВО ЈЕ ЈЕЗИВО! Нејмар ће заувек памтити Србију по лошем: Погледајте фотографију која доказује какву је стравичну повреду доживео Бразилац

FOTO: AP

On je na utakmici sa "orlovima", u kojoj su "karioke" slavile (2:0), zaradio povredu, zbog koje ga neće biti na terenu do kraja grupne faze.

Nejmar je od svih Brazilaca bio najviše puta fauliran u susretu sa "orlovima", koju nije završio na terenu.

Nakon meča kamere su snimile kako u suzama prikriva lice dresom, a bilo je vidno da ima i otok na zglobu. Sada se javio i sam Nejmar, i podelio fotografiju kako izgleda njegova noga. Jednostavno, ovo je jezivo. 

Da bi ste videli celu sliku, kliknite na sredinu fotografije sa Tviter linka. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)