SAMO TO NE! Katastrofa pred meč Srbija - Kamerun: Povređen "orao" od koga je nacija mnogo očekivala

Novosti online

26. 11. 2022. u 20:23

NEVEROVATNO kakvi sve problemi su zadesili nacionalnu selekciju Srbije pred, ali i na Mundijalu u Kataru. Jednostavno ne može dan gotovo da prođe da se ne priča o novoj povredi u našem taboru.

САМО ТО НЕ! Катастрофа пред меч Србија - Камерун: Повређен орао од кога је нација много очекивала

FOTO: M. Vukadinović

Strahovali smo za Mitrovića do poslednjeg trenutka, ostali bez Kostića protiv "karioka", a sada je i nastup Dušana Vlahovića protiv Kameruna pod veliki znakom pitanja, zbog povrede primicača.

Centarfor Juventusa je stigao na okupljanje nacionalnog tima s povredom primicača. Prve informacije bile su dobre i činilo se da će biti spreman za mečeve na Mundijalu, međutim, nakon što je u prvom kolu protiv Brazila odigrao oko pola sata, pitanje je da li će moći da igra protiv Kameruna.

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Prema saznanjima "Sport kluba", golgeter torinske "stare dame" je ponovo osetio bol u primicaču i gotovo je izvesno da neće biti u kombinaciji za startnih 11.

Neposredno pre informacije o Vlahoviću, pojavila se vest da problem ima i Sergej Milinković Savić, nakon što je dobio udarac već na samom startu meča protiv Brazila.

To sada znači da bi Srbija mogla u meč odluke da uđe bez svojih najvećih zvezda, onih koji haraju "čizmom", SMS-a, Filipa Kostića i rođenog pobednika, fudbalskog perfekcioniste - Dušana Vlahovića. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)