"LUDI SRBIN": Brazilci razapeli Milenkovića

Novosti online

26. 11. 2022. u 13:19

Pojedini brazilski mediji počeli su kampanju protiv Nikole Milenkovića zbog povrede Nejmara, a najdalje u tome je otišao list "O Globo".

ЛУДИ СРБИН: Бразилци разапели Миленковића

FOTO: Tanjug/AP

Milenković je startom u 67. minutu sprečio napad Nejmara koji je išao prema golu Vanje Milinković-Savića, izbio mu je loptu, da bi posle toga Brazilac nezgodno stao na njegovu nogu i iskrenuo zglob.

Povreda je bila bolna, jer posle meča bio primetan veliki otok oko članka, ali niko normalan ne može tvrditi da je Milenković želeo namerno da povredi rivala. To ne kaže ni "O Globo", ali iz arhive vade priče o srpskom štoperu.

- Nejmarova povreda nastala je u duelu sa srpskim defanzivcem Nikolom Milenkovićem (25), toliko poznatim po strašnim startovima i upotrebi fizičke snage da je 2018. godine od Iguaina dobio nadimak "El Loko”. U to vreme Milenković je igrao svoju treću utakmica za Fiorentinu, za koju i danas nastupa, dok je Iguain bio u Juventusu. Argentinski napadač navodno je nazvao Milenkovića ludakom nakon snažnog duela sa Hrvatom Mandžukićem. Sa 1,95 metara, defanzivac je na kraju stekao slavu i pre Svetskog prvenstva - piše "O Globo".

Nejmar je odmah po izlasku sa terena, na klupi počeo da plače. Juče su Brazilci saopštili da neće igrati u grupnoj fazi Mundijala, ali da ga očekuju za ključne utakmice u nokaut fazi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)