PIKSI NA IVICI SUZA! Dragan Stojković je izgovorio ovo posle poraza Srbije od Brazila u Kataru i umalo zaplakao (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2022. u 22:59

SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, na konferenciji za štampu jedva je suzdržao suze.

ПИКСИ НА ИВИЦИ СУЗА! Драган Стојковић је изговорио ово после пораза Србије од Бразила у Катару и умало заплакао (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Srbija je izgubila od Brazila u Lusailu, pa joj ostaju još dve šanse, protiv Kameruna i Švajcarske, da osvoji bodove za plasman u nokaut fazu.

Upitan na konferenciji za štampu kako će na sledeće utakmice uticati aktuelna situacija koju je opisao kao, za njega, šokantnu, u smislu fizičkog stanja ekipe u drugom poluvremenu, odgovorio je u dva dela.

Najpre je otkrio da "nije baš sve onako kako su mu igrači rekli" (u vezi sa povredama"), a onda je, suznih očiju, završio obraćanje na srpskom jeziku rečima:

- Mi (treneri) nemamo magične doktore koji će rešiti probleme s povredama za dva dana. Večeras bi bila drugačija priča, drugačija pesma da su ovi igrači bili zdravi. Verujte! - rekao je Piksi sa suzom u oku, dodavši još samo: - Ali, Bože moj... 

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra sledeći meč protiv Kameruna, u ponedeljak od 11 časova prepodne po našem, srednjoevropskom vremenu. I  tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)