SVETSKI HIT: Brazilska televizija pravila anketu u Beogradu, dečak iz Srbije im očitao lekciju (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2022. u 17:47

FUDBALSKA groznica trese Srbiju, ali i Brazil. "Karioke" sa podjednakom pažnjom prate i najavljuju duel protiv "orlova", a koliko je uvodni meč važan govori i to da su brazilski novinari stigli u Beograd.

СВЕТСКИ ХИТ: Бразилска телевизија правила анкету у Београду, дечак из Србије им очитао лекцију (ВИДЕО)

Printskrin/Tviter/@soueunacopa

Novinar brazilskog ESPN stigao je u Beograd, gde je radio anketu pitajući Srbe šta očekuju u duelu protiv Brazila.

Jedan mališan postao je planetarni hit kada je osvanio na brazilskoj televiziji, gde je rekao da očekuje veliku pobedu Srbije, ali ne samo to, već je "pecnuo" i Nejmara.

Mališan je pokazao da veruje u tim Dragana Stojkovića Piksija, rekao je da će "orlovi" pobediti 3:0, a da će zvezda Brazila "plakati kao beba".

- Srbija će pobediti 3:0, dva gola daće Mitrović u prvom poluvremenu, a jedan Vlahović na startu drugog poluvremena, a Nejmar će pasti na travu i plakaće kao mala beba! - rekao je srpski dečak, koji je u neverici ostavio novinara iz Brazila.

Podsetimo, "orlovi" i "karioke" igraju od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a  meč Srbija - Brazil možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)