DECO, IGRA SRBIJA! Direktor škole skratio časove da đaci mogu da gledaju meč "orlova" i Brazila na Svetskom prvenstvu

B. Borisavljević

24. 11. 2022. u 14:37

Đaci Druge ekonomske škole, koji idu popodne u školu i časovi im se završavaju u 20 časova, ipak će imati priliku da prate utakmicu reprezentacija Srbije i Brazila.

ДЕЦО, ИГРА СРБИЈА! Директор школе скратио часове да ђаци могу да гледају меч орлова и Бразила на Светском првенству

Foto: N. Skenderija

Direktor ove beogradske srednje škole, Dejan Nedić, odlučio je da časovi u popodnevnoj smeni budu skraćeni na pola sata.


- Odlučio sam da skratimo časove, jer je to bolje nego da beže sa nastave - kaže Nedić za ' Novosti". 


- To je istorijska utakmica za našu zemlju i svi treba da budemo uz naše Orlove. To je patriotizam i stojim iza svoje odluke. Tako se pokazuje ljubav prema svojoj domovini. Neka bude kao 1930. godine.

Odluka direktora Druge ekonomske školeFoto: Novosti

Nedić demantuje da će i u ponedeljak biti skraćeni časovi zbog utakmice našeg tima sa Kamerunom, koja se igra od 11 časova.


- U ponedeljak će ćasovi u obe smene trajati po pola sata zbog veoma važne sednice Nastavno-naučnog veca, koja poćinje u 13.45 časova.


Direktor Druge ekonomske škole kaže i da je juče ministar prosvete  u Hrvatskoj doneo odluku da ne bude nastave u školama zbog utakmice nacionalnog tima sa Marokom.


- U našoj školi su uvek skraćeni časovi kada je derbi, zbog bezbednosti učenika - napominje Nedić.

Podsetimo, Srbija i Brazil igraju na Svetskom prvenstvu večeras od 20 časova i taj meč možete uživo da pratite na sportskim stranicama "Novosti".

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)