UTAKMICU ĆU GLEDATI VEČERAS SA VOJNICIMA Vučić: "Crveno-plavo-beli barjak ćemo nositi večeras - poželeo sam im svu sreću"

Novosti online

24. 11. 2022. u 11:53

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti posle sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. U danu kada Srbija igra prvi meč na Mundijalu u KAtaru, protiv selekcije Brazila, Vučić se dotakao i ove teme.

УТАКМИЦУ ЋУ ГЛЕДАТИ ВЕЧЕРАС СА ВОЈНИЦИМА Вучић: Црвено-плаво-бели барјак ћемо носити вечерас - пожелео сам им сву срећу

Foto: Printskrin

Kako je istakao, ceo region će večeras da navija za Srbiju - i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, svim delovima Srbije i na Kosovu i Metohiji. Veruje da će za nas navijati i braća Makedonci. 

- Čuo sam se sa Piksijem i poželeo im uspeh. Pobede - bravo, izgube - hvala im na svemu. Čekaćemo i preostale utakmice i verovaćemo u njih do poslednjih od tih 270 minuta koliko igraju u ovoj fazi. Hvala im na trudu, što su se borili za svoju zemlju. Crveno-plavo-beli barjak ćemo nositi svi večeras ja ću na kratko da budem sa vojnicima koji su imali teško vreme u prethodnih nekoliko nedelja i da pogledamo fudbal. Da ne bude maler, bolje da se sklonim posle toga - našalio se predsednik.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (77)