GDE GLEDATI MEČ SRBIJA - BRAZIL: Cela nacija biće ispred malih ekrana

Novosti online

24. 11. 2022. u 09:10

FUDBALSKA reprezentacija Srbija sastaće se večeras u 20 sati sa selekcijom Brazila, u prvom kolu G grupe Svetskog prvenstva su Kataru, a taj meč gledaće cela srpska nacija jer je obezbeđen prenos na dve televizije.

ГДЕ ГЛЕДАТИ МЕЧ СРБИЈА - БРАЗИЛ: Цела нација биће испред малих екрана

FOTO: AP

Kapiten "orlova" Dušan Tadić rekao je da je Brazil sjajan tim, ne samo individualno, ali da se srpski tim fokusira samo na sebe.

- Naš fokus je ipak na nama, trudimo se da igramo inteligentan fudbal. Brazilci su pet puta osvojili titulu, može to da nas motiviše, potrebno je samo da uživamo i rezultat će doći - istakao je Tadić.

Prema njegovim rečima, siguran je da će iskustvo iz Rusije dosta značiti.

- Sada smo u najboljim igračkim godinama. Samo treba da radimo isto kao i do sada i neće biti nikakvih problema - poručio je Tadić.

Utakmica Srbija - Brazil igra se na najvećem stadionu u Kataru, kapaciteta 87.000 gledalaca, a početak je od 20 časova. Prenjos će biti realizovan na prvom programu Radio-televizije Srbije, kao i na Areninom premijum 1 kanalu.

Tekstualni prenos uživo ove, kao i svih ostalih utakmica sa Mundijala u Kataru, možete da pratite i na prtalu "Novosti.rs" u rubrici Katar2022.


U okviru naše grupe sastaju se i Kamerun i Švajcarska, taj meč na programu je od 11 časova, takođe uz prenos na pomenutim televizijama.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)