"MESI I MOJ OTAC NE MOGU DA SE POREDE!" Sin Dijega Maradone otkrio razliku između Lea i slavnog fudbalera

Novosti online

23. 11. 2022. u 12:47

ARGENTINA je razočarala u prvoj utakmici na Mundijalu. Prva zvezda "gaučosa" Lionel Mesi našao se na udaru kritika, a Dijego Maradona Junior, sin legendarnog fudbalera, smatra da člana PSŽ-a ne treba porediti sa njegovim ocem.

МЕСИ И МОЈ ОТАЦ НЕ МОГУ ДА СЕ ПОРЕДЕ! Син Дијега Марадоне открио разлику између Леа и славног фудбалера

FOTO: AP/Tanjug

On je u razgovoru za argentinski radio istakao da se nada da će priče o tome ko je bolji od njih dvojice konačno prestati.

- Oni koji porede Mesija i mog oca ne prate i ne razumeju fudbal. Pričamo o dve epohe, o dva karaktera... Međutim, pogrešno je stavljati teret na Mesijeva leđa. Druga su vremena. Jeste da je potpuno ludo izgubiti od Saudijske Arabije, ali fudbal se promenio - rekao je Maradona Junior.

Slavni Argentinac je sa nacionalnim timom osvojio Svetsko prvenstvo 1986. godine, dok je Mesijev najveći uspeh sa "gaučosima" trofej Kopa Amerike.

- Mesi je sigurno najbolji fudbaler u istoriji čovečanstva, ali moj otac nije bio ljudsko biće, on je bio neko sa druge planete. To je razlika između njih dvojice - zaključio je sin Dijega Armanda Maradone.

Argentina je u prvoj utakmici na Mundijalu potpuno neočekivano poražena od Saudijske Arabije. U drugom kolu očekuje je duel sa Meksikom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)